Lotus toiletpapier

Toiletpapier

Het toiletpapier van Lotus is verkrijgbaar in verschillende diktes, stijlen en maten. Ideaal voor elk gezin en elk lid, groot of klein! Kies voor een toiletpapier gemaakt van 100% natuurlijke vezels die gemakkelijk oplossen.

Vochtig toiletpapier

Vochtig toiletpapier is een kleine revolutie in de badkamer: dit toiletpapier zorgt voor een extra fris en schoon gevoel dankzij de zachte natte vellen van 100% natuurlijke oorsprong, die net als gewoon toiletpapier veilig door het toilet worden gespoeld.

Toiletpapier is onmisbaar in elk huishouden: we gebruiken het elke dag om schoon en hygiƫnisch te blijven. Daarnaast geeft het beste toiletpapier jou en je dierbaren een gevoel van comfort en verzorging. Lotus toiletpapier is hier speciaal voor ontwikkeld: het is gemaakt van meerdere lagen papier van hoge kwaliteit, zodat het zowel zacht, als heel sterk is. Het helpt je elke dag om je schoon, comfortabel en zelfverzekerd te voelen. Neem hier een kijkje voor ons droge en vochtige toiletpapier.

Of je nu kiest voor Lotus Confort, Lotus Moltonel of Lotus Just.1 voor extra luxe en voor Lotus vochtig toiletpapier voor een extra schoon en fris gevoel, hier vind je Lotus toiletpapier dat past bij elk huishouden, elk budget en elke behoefte.